Uncategorized

Undgå at betale fuld bilafgift ved at privatlease din nye bil

Husk afgiften

Der er så godt som afgift på alt efterhånden. Det er ikke længere nok at bytte en ged for en gris, og køber du bil, kan du ikke stå med 20 kg mel og forvente at få en stor flot Audi med hjem uden yderligere afgifter. Når du betaler for din bil, betaler du også omkostninger til både bilsælger og bilafgift til staten. Hvad der er af afgifter på biler, kan bilsælgeren hjælpe med. Udover afgiften på selve bilen, så skal alle betale afgifter for at køre på vejene. Det der i dag hedder Grøn Afgift. Det kan være noget af en opgave at sætte sig ind i, hvilken  bilafgift, der er på den enkelte bil. Men fortvivl ikke, for Dansk Motor Finans har gjort det enkelt for bilfirmaerne at udregne de forskellige bilafgifter. Det vil sige, at vælger du at købe din bil ved en bilsælger, så skal du håbe på, at han får hjælp fra Dansk Motor Finans. Dansk Motor Finans har nemlig udviklet et system, der gør det nemt og hurtigt at få overblikket på afgifterne. Alternativt skal man selv taste det ind i SKAT, og så kan det tage flere dage at få svar.

Hoved og hale på udgifterne

Der er forskellige afgifter på biler. For at kunne køre i bilen betaler vi i dag grøn ejerafgift. Grøn ejerafgift er det, der for år tilbage blev kaldt vægtafgift. Udover det, så betaler vi også i dag en registreringsafgift. Det er en afgift, der bliver beregnet, når bilen bliver importeret ind i Danmark og herefter skal indregistreres. Alt dette vil en bilforhandler normalt stå for. Vælger du derimod at importere en bil selv, eller har du boet i udlandet og gerne vil have din bil med, når du flytter til Danmark, så er der lidt mere at tænke på. Det er vigtigt at kende alle trinnene for egen import af bil. Dansk Motor Finans kender trinnene og lærer gerne fra sig på deres hjemmeside, hvor de blandt andet nævner hjemtransport og afgifter til told og registreringssyn.

Det unikke leasingsystem

Dansk Motor Finans er opstået for at dække et behov for et mere overskueligt leasingsystem. Ca. 40% af alle aktive biler i Danmark er leasede. Trenden er stigende, og derfor har skaberne af Dansk Motor Finans skabt et brugervenligt leasingsystem, der kan sikre bilforhandlernes kunder et unikt overblik og selvbetjeningsmuligheder.

 

 

 

 

 

Vis mere
Back to top button
Close