Hus og have

Super Husqvarna motorsav fra Kalundborg Skov Park og Have

Nyt hus med stor gammel have med masser af gamle og grimme træer, gjorde at jeg måtte ud og finde en rigtig god motorsav der kunne klare det hurtigt og nemt. Der findes jo et hav af forskellige typer af motorsave, og min søn havde sagt til mig, få dig nu en ordentlig motorsav, der ikke går i stykker alt for nemt, med alle de træer du vil have fjernet. Så han tog mig med ind til sim computer og gik ind på Kalundborg-skov-park-have.dk og viste mig hvad det var han mente, når han talte om kvalitets motorsave. Vi blev enige om at nu havde vi set hvad der var, og så kørte vi ud til dem, for at jeg lige kunne prøve at holde en af dem i min hånd og se om jeg også kunne arbejde med den – for de vejer jo lidt, de store af dem.

Kraftig motorsav fra Kalundborg-skov-park-have.dk

Det blev så lige til en af deres Husqvarna motorsave, men da der var 2&% rabat på Husqvarna motorsav 445e – så blev det den. Kalundborg Skov Park Have garanterede mig at jeg havde fået en motorsav af kvalitet, og hvis den fik sine jævnlige eftersyn og blev vedligeholdt, så var det så god en kvalitet at den kunne holde i rigtig mange år, og fælde en masse træer – og selvom jeg skulle beslutte mig for at save brænde til min brændeovn, så ville den også kunne dette i mange år. Jeg er blevet rigtig glad for min nye motorsav.

Vis mere
Back to top button
Close