Uncategorized

Stor fest til nytår?

Stor fest til nytår?

Planlægger du at holde stor fest til nytår, så gem denne artikel, for det kan være den bliver nyttig senere på året. Vi gennemgår hvad du skal sørge for, når du vil holde et brag af en fest til nytår!

1. Allerførst skal du selvfølgelig have nogenlunde styr på hvor mange mennesker du vil invitere, da det kan være afgørende for de muligheder du har. Dernæst bør du beslutte, om dit hus/lejlighed er stor nok til den slags fest du gerne vil holde. Hvorfor ikke gå all-in og leje et lokale, så festen rigtig kan slå sig løs på alle tangenter?

Gæsterne skal selvfølgelig også have noget at spise, og der kan du gøre brug af de adskillige cateringfirmaer som laver nytårsmenuer. Du kan selvfølgelig også lave maden selv, men det kan være rart ikke at skulle stå for det, hvis man er rigtig mange mennesker.

Husk at sørge for rigeligt af de våde varer, så der er nok til alle og til hele aftenen. Det er så surt at løbe tør og skulle overleve på rester. Køb et godt udvalg af forskellige slags alkohol og en masse forskellige sodavand og mixere som i kan blande op med. Hvis budgettet tillader det, kan du også overveje at hyre en bartender eller to, af den slags der selv medbringer baren og drikkevarerne.

Sidst men ikke mindst, så sørg for at have indkøbt nok fyrværkeri til når klokken slår midnat, for det er de fleste menneskers yndlingstidspunkt ved nytårsaften og det er bestemt ikke der man skal spare.

Vis mere
Back to top button
Close