Hus og have

Sommerafslapning

Solvogne

Sommeren står for døren, og forhåbentlig byder den på mange dejlige solskinstimer. Varmen og solen lokker folk udendørs, og har man en have, eller en god altan, er en solvogn lige sagen. Hos Havemekka finder du et stort udvalg i solvogne.

Modeller og farver

Hos Havemekka er der solvogne for enhver smag. Deres solvogne i træ er produceret i teak træ fra godkendte plantager i Indonesien, og alle teak solvogne er produceret i FLEGT-Certificeret teak. Er man til vedligeholdelsesfri, har de også et stort udvalg i solvogne produceret i polyrattan med aluminiums stel, hvor flere af disse modeller kan leveres i flere farver.

Stenløse Havemøbelcenter

Havemecca.dk er Stenløse Havemøbelcenters online webshop, der gør indkøbet så let som overhovedet muligt, så drømmer du om en ny solseng, er Havemecca det rette valg. Med de mange forskellige modeller, og med mange gode tilbud, kan du helt sikkert finde en solvogn som passer din smag og dit behov. Stenløse Havemøbelcenter prioriterer din tid, og sætter store ressourcer af til at din ordre bliver afsendt samme dag, så kunderne får varerne leveret smertefrit lige til døren, allerede efter 1-3 hverdage. Det er også muligt at opleve udvalget af solvogne ved at besøge Stenløse Havemøbelcenter, hvor du kan se og prøve de mange solsenge i det mere end 900 kvadratmeter store showroom.

Betaling og finansiering

Har du fundet dine drømme solsenge eller havemøbelsæt, er der mulighed for finansiering rente og gebyrfrit – del betalingen op over 10 måneder. Du kan låne op til 75.000 kr og afbetale over 10 måneder rente og gebyrfrit. Udfyld låneansøgningen online, underskriv med NemID, og få svar med det samme. Havemecca er E-mærket og lever op til sikker handel online, og de har gjort det nemt at handle med EAN.

Vis mere
Back to top button
Close