Hus og have

Sol og sommer

Vinteren har meldt sin ankomst, omend noget senere end den plejer i Danmark. Indtil nu har det mest af alt været vådt og gråt, men ikke rigtig koldt. Ja altså lige indtil her i slutningen af november og starten af december. Pludselig er det blevet rigtig koldt, og det vidner især nattefrosten også om. Det er med at se sig for, når man skal ud om morgenen, da veje og fortove er glatte! Det er på kolde dage, at sommeren og solen synes enormt langt væk. Ligeså vel som vinteren syntes så langt væk, da det var sommer, ligeså langt væk synes sommeren nu. Jeg må dog sige, at jeg elsker alle årstider og finder glæde i alt slags vejr. Det handler i bund og grund om påklædning, selvom jeg dog foretrækker tørvejr, hvis jeg om sommeren skal til arrangementer udendørs. Men i og for sig synes jeg, at alt vejr såvel som alle årstider har hver sin charme. Og det dejlige er, at vi I Danmark har forskellige årstider.

Vis mere
Back to top button
Close