Boligindretning

Sådan vælger du den perfekte billedramme

Uanset om du er på udkig efter en særlig gave til nogen eller bare ønsker at tilføje et unikt touch til din boligindretning, er billedrammer en fremragende måde at vise minder, kunstværker og andre minder på (Se nogle muligheder på wedoart shop). Men hvordan vælger du den perfekte ramme? Ved at følge disse tips kan du finde en ramme, der fremhæver og fremhæver det, du viser, perfekt.

Vælg den rigtige størrelse

Størrelsen på rammen skal stå i forhold til det, der vises. Hvis den er for lille, vil genstanden ikke skille sig ud, og hvis den er for stor, vil genstanden forsvinde i rammen. For at finde den helt rigtige størrelse skal du måle både dit objekt og den tomme vægplads. På den måde kan du afgøre, hvilken størrelse ramme der passer bedst til dit objekt og passer ind i din vægplads uden at virke for stor eller for lille.

Bestem din stil

Der findes så mange forskellige typer af rammer – fra moderne metalrammer til traditionelle trærammer – så tag dig tid til at overveje, hvilken stil der passer bedst til din eksisterende indretning. En moderne metalramme kan se godt ud til sort-hvide fotos, mens en udsmykket træramme måske passer bedre til et gammelt oliemaleri. Nogle rammer leveres desuden med måtter (kanten omkring billedet). En måtte kan være med til at henlede opmærksomheden på visse elementer i et billede og give det et færdigt, poleret udseende.

Kig efter kvalitetsmaterialer

Når du vælger en hvilken som helst type møbel eller boligindretning, er kvalitetsmaterialer afgørende. Trærammer skal have samlinger, der passer godt sammen, metalrammer skal være robuste og fri for tegn på rust, plastrammer skal føles solide, men alligevel lette, når man holder dem i hånden osv. Vær opmærksom på, hvor veludført hvert enkelt stykke er, for selv om det ser godt ud på papiret, holder det måske ikke over tid, hvis det ikke er lavet af kvalitetsmaterialer.

Vis mere
Back to top button
Close