Boligindretning

Personlig plakat fra sohu-shop.dk som gave

Første gang jeg stiftede bekendtskab med sohu-shop.dk var da jeg fik en rigtig sød plakat af min datter – men en tekst med mor tak for…, den hænger nu i min stue, og varmer mit hjerte, og så tænker jeg på hende hver gang jeg kigger på plakaten. Jeg spurgte hende selvfølgelig, hvor hun havde købt den henne, og fik hjemmesiden af hende. Siden hen har jeg altid lige været inde for at se om der skulle være en der passede som en lille ekstra gave til en eller anden hvor jeg skulle have en gave med til. Der er så mange flotte, personlige, fede citater og tekster, at jeg stort set altid kan finde en der passer til den person som skal have gaven. Når jeg kalder det en lille ekstra gave, er det fordi de fleste kun koster omkring 40kr. – og det er billigt.

Plakat med tekster

De plakater med tekster, er nok dem jeg kalder mest personlige – og man kan jo selv bestemme hvad der skal stå hos sohu-shop, så mere personligt kan det næsten ikke blive. Det er blevet meget moderne med disse plakater med tekster og citater i diverse hjem, også i mit. Jeg har altid været glad for at handle hos sohu-shop.dk, det er nemt at bestille sine plakater, de er billige, der er en god kundeservice, og en hurtig levering – og kvaliteten af plakaterne er god – så det er en af mine foretrukne sider på min computer. Så er det også sjovt at designe sine egne plakater.

Vis mere
Back to top button
Close