Boligindretning

Find de fineste ting til hjemmet

Danmark er et af de lande, der er kendt for en smuk designhistorie. Arne Jacobsen med sit æg, svane og kogle, samt sine stilrene streger til husene i 60’erne. Jørn Utzon, er er verdenskendt for at have tegnet Sydney Opera House. Wegner stole og Børge Mogensen sofaen. Der findes også firmaer og nye designstreger. Blandt andet Kvik Køkkener, der startede trenden op omkring samtalekøkkenet, et begreb og ord, der nu er kommet i dansk retskrivningsordbog. I det hele taget taler man om skandinavisk design som en genistreg. De smukke bygninger med de smukke møbler skal selvfølgelig også have en smuk boligindretning med smuk brugskunst.

 

Nordhjem står parat til at hjælpe

Nordhjem er en internetbutik, der har eksisteret siden 2003. Dengang var det i et noget mindre regi og internetbutikken solgte alene brugskunst. Senere er der kommet knopskydninger til, og i 2008 åbnede Nordhjem op for flere shops i én. De forskellige knopskydninger sælger i dag boligindretning, børnevarer, outlet, eller tøj til en selv. Helle, der driver og tegner forretningen, kæler for detaljerne på hjemmesiden. Alle produkterne ledsages af gode idéer til, hvordan produkterne bruges, og hvordan de kan kombineres med andre produkter. Se her for skøn boligindretning.

Helligdage skal fejres

På Nordhjem fejres de forskellige helligdage og butikken hjælper med at sætte et personligt præg på disse dage. F.eks. sælger butikken påsketing, der både går den mere naturlige vej med æggebægre og ranker i naturtræ samt de humørglade plastikkyllinger i flotte pangfarver. Nordhjem fokuser på det, der er vigtig for at skabe skønne rammer til en selv eller familien. Der er dekorationer af skønne udrustede vagtelæg, metalæg til overraskelser og naturlige urtepotter til påskens skønne blomster. Man kan så sige, at visse områder af hjemmet bør fejres hver dag. På Nordhjem fejres køkkenet og soveværelset hver dag. En skøn, skøn hjemmeside.

Vis mere
Back to top button
Close