Boligindretning

Livsstilsdrømme hos Nordhjem.dk

Gør din bolig til dit hjem

Din bolig er et sted hvor du først og fremmest skal føle dig tryg og godt tilpas. Mange bruger mange fritimer i hjemmet, og derfor er det vigtigt at boligen er indrettet både praktisk, men mest af alt at din boligindretning passer til dig, så du føler dig hjemme. Hjemmet skal være et fristed, og inspirere dig til det gode afslappende liv, hvor du kan lade op og også gerne afspejle dig som person, og være dit fristed, hvor du kan være helt dig selv.

Boligindretning

Ønskeliste

Boligindretning er mange ting. Og ofte mange rum med forskellige funktioner. Lige fra køkken, badeværelse, soveværelse, entre og stue. Vi mennesker er meget forskellige, og har mange forskellige behov og ønsker i vores hverdag. Udvalget er kæmpestort, og for mange kan det være svært at finde det helt rigtige. Nordhjem.dk kan hjælpe dig med inspiration og gode ideer, lige fra dekoration, billeder, tæpper og gardiner, møbler, lamper, brugskunst, service og mange mange andre ting, der er med til at få dit hjem til lige præcis at afspejle hvem du er, og gøre det til dit helt personlige og få indretningen til at opfylde dine behov og ønsker. I Nordhjem finder du et stort udvalg af boligindretning og livsstilprodukter fra førende brands, hvor du helt sikkert kan få opfyldt alt hvad der står på din ønskeliste.

Nordhjem – livsstil på nettet

Nordhjem opstod på nettet i 2003, og firmaet startede som en hobby for indehaveren Helle Skou-Nielsen. Ideen var at lave en forretning på nettet, hvor man kunne få alt det man drømte om, når boligen skulle indrettes på en hyggelig og afslappende måde – med plads til hele familien. Vareudvalget er med årene vokset, og udover ting til boligindretning og brugskunst, og består nu af flere tusind varenumre. Husk at den gode stemning er værd at værne om.

Vis mere
Close