Industri og Erhverv

Lej en kaffemaskine til arbejdspladsen

At leje en kaffemaskine skal ikke være besværligt men være nemt og hurtigt. Det kan man hos cafeu.dk, hvor man kan vælge mellem 2 forskellige kaffemaskiner.
Vi har vores cafeumat 8 Instant som laver instant kaffe og kakao. Derudover har vi Cafeumat Pro 20 der laver friskmalet og friskbrygget kaffe til de mere kræsne kaffeelskere. Hos os kan man leje kaffemaskine. Leje af kaffemaskine gør det nemt og bekvemt at have en kaffemaskine på arbejdspladsen. Man betaler et forbrugs abonnement ved os hvor blandt andet kaffe, kakao, levering og opsætning er inkluderet. Derfor er der ikke andre ting man skal tænke på end blot at leje kaffemaskine. En kaffemaskine på arbejdspladsen er en god investering, og ved leje af kaffemaskine kan man få den afhentet når man ikke længere har brug for den.
leje af kaffemaskine ved cafeu.dk er en nemt og hurtig løsning. Man kan ligeledes bestille kaffevarianter på vores webshop. Vi leverer også til de virksomheder som ikke har en kaffeautomat fra cafeu.dk. Så kig ind på vores hjemmeside og vælg den kaffemaskine der bedst opfylder behovet på jeres arbejdsplads. Så hører I hurtigt fra os mht. levering og opsætning.

Vi hjælper med kaffemaskinen

Leje af kaffemaskine kan vi hjælpe dig med. Der er også mulighed for leasing af kaffemaskine, hvis man hellere foretrækker denne løsning. En kaffemaskine er svær at undvære på en arbejdsplads, da rigtige mange jo elsker at drikke kaffe.
Hvis man har spørgsmål til vores produkter eller ordre, er man velkommen til at tage kontakt til os på mail eller telefon.
Vi fører ligeledes vandkølere og tilbehør til din kaffemaskine. Her kan der fx. købes mælk og chokolade til kaffen.
Vi glæder os til at se jer i vores webshop. Vi leverer kaffemaskinen til din arbejdsplads, og sørger for opsætning, så den er klar til brug.

Vis mere
Back to top button
Close