Sport og friluftsliv

Kylling og københavn

Jeg elsker København. Lige så meget som jeg elsker den by, jeg i dag bor i og faktisk har boet i hele mit liv (Odense). Jeg har altid følt mig hjemme i København, og som ung teenager, livsforvirret, stilsikker udi gotisk og alternativ mode, følte jeg mig endnu mere hjemme i København, end jeg på daværende tidspunkt gjorde i Odense. Det skyldes nok, at der dengang i sen-halvfemserne, ikke var så højt til loftet i de mindre byer i Danmark, som der netop var i København.

Måske var jeg også bare en ung lille kylling, som tænkte, at København var noget stort og spændende. Bevares København er både stor og spændende, og selvom jeg engang var sikker på, at jeg ville flytte derover og bo, så blev jeg alligevel i Odense. Og her har jeg ingen planer om at flytte fra. Jeg elsker min by, og så holder jeg af, at jeg af og til kan frekventere København som gæst, der føler sig hjemme. Som om København er min anden hjemby.

Vis mere
Back to top button
Close