Hobby og Dyr

Kontorsupermarked

Landsdækkende totalleverandør indenfor kontorforsyning

I Esbjerg ligger Redoffice Scan Office, der har været 100% på danske hænder i mere end 115 år. Redoffice Scan Office sælger alt indenfor kontorforsyning, kantine, rengøring, emballage og grafik. De er lagerførende med mere end 7500 varer, og de markedsfører både egne mærker såvel som kendte mærkevarer. På deres hjemmeside www.redofficescanofficeshop.dk kan man i ro og fred sidde og undersøge de forskellige tilbud og uden at stresse. Har man spørgsmål, så sidder medarbejderne hos Scan Office parat til at besvare spørgsmål. På hjemmesiden ligger der også en guide til deres udvalg af toner og blæk til printere.

Et samlet hold med de bedste spillere

Redoffice Scan Office er en fusionering af to af de bedste selskaber inden for møbelindretning, kontorforsyning og kontormaskiner. Nemlig Redoffice og Scan Office. Ved at lægge virksomhederne sammen, styrkes indsatsen indenfor området. Blandt andet videreføres den grønne linje og viden, som Scan Office har oparbejdet gennem årene.

Outlet med stort udvalg
Redoffice Scan Office appelerer til virksomheder, der lægger rutineordrer, og som jævnligt er inde at bestille de nødvendige varer til kontorforsyningen. Det kan være værd at lægge vejen forbi deres outlet, der byder på mange gode tilbud. Der er et bredt udvalg at vælge i mellem, og der kan være alt lige fra musemåtter til skriveborde og kontorstole. Der vil oftest være tale om restpartier, der er så gode som nye. 

Det helt store udvalg
I det hele taget har Redoffice Scan Office hjemmesiden et meget stort udvalg. Går man ind på deres afdeling for catering, så sælges der både kaffekværne, chokolade, duge, plastikposer og lignende. Der sælges endda kattefoder og hundefoder. Fordelen ved det store udvalg er, at virksomheden kan nøjes med at bruge én leverandør. Typisk vil man ellers skulle benytte flere leverandører, hvilket vil tage mere administrationstid. Er der spørgsmål omkring levering er der også kun ét sted at henvende sig. Rengøring og catering læner sig også godt op af hinanden. Under rengøring kan man købe alt fra rengøringsmidler til rengøringsredskaberne som mopper, støvsugere og diverse andre rengøringsmaskiner. Her er hjælp at hente, hvis man står for det daglige arbejde på enhver virksomhed.

Vis mere
Back to top button
Close