Hobby og Dyr

Kontorsupermarked

Gode arbejdsforhold

Hvis arbejdet på kontoret skal kunne udføres ordentligt, kræver det gode arbejdsforhold. Det er vigtigt, at medarbejderne har det, de skal bruge, for at klare deres opgaver hurtigt og effektivt. I udvalget hos Redoffice Scan Office er du sikker på at kunne finde alt, hvad du og dine kolleger har brug for. Det er nemlig ikke uden grund, at der er tale om Danmarks absolut største kontorsupermarked. Fordelt på 6 hovedkategorier har de et stort og alsidigt sortiment, hvor du får meget kvalitet for pengene. Uanset om du skal bruge nye varer og produkter inden for kontorartikler, elektronik, rengøring, lager, kontormøbler eller kantinevarer, så er det næsten garanteret, at de har netop det, som du står og mangler. Det store udvalg sikrer ikke kun, at du ikke risikerer at gå forgæves i deres webshop. Det sikrer også, at du ikke behøver handle mere end ét sted for at klare alle dine indkøb til kontoret.

Gør en forskel for miljøet

Vores miljø er under pres, og det har vi alle et ansvar for at hjælpe med at rette op på. Det gælder ikke mindst, når vi handler ind til kontoret. Kontorer og virksomheder generelt er ofte meget miljøbelastende, idet der forbruges meget energi og mange ressourcer. Derfor mener Redoffice Scan Office som kontorsupermarked, at vi alle bør købe kontorforsyning med omtanke for miljøet. De har derfor valgt at forhandle mange miljøvenlige produkter, ligesom De også pakker deres leverancer i miljøvenlige materialer. Desuden er de stolte af at kunne sige, at både deres webshop og deres Facebook-side er 100% CO2-neutrale.

https://redofficescanofficeshop.dk/

God og billig kontorforsyning

Et kontor er ikke bare et kontor, og det er ikke lige meget, hvad man ender med at købe af kontorforsyning. Da Redoffice Scan Office er et stort kontorsupermarked, kan deres udvalg virke overvældende men heldigvis har de passioneret og veluddannet personale, der sidder klar til at hjælpe dig. Selvom de samarbejder med mange virksomheder, sætter de en ære i at tilbyde individuel rådgivning til hver enkelt. Der er derfor ikke noget spørgsmål, der er for småt eller ligegyldigt for dem. Hos Redoffice Scan Office sidder de altid klar til at hjælpe dig på telefon, chat og mail, hvis der opstår spørgsmål eller tvivl undervejs.

Vis mere
Close