Uncategorized

Inspiration til sjov med vennerne

Mangler du nogle gange inspiration til nogle sjove lege, når venner kommer forbi? Og gerne lidt, der ligger ud over de sædvanlige spil? Og noget der gerne må trække smilebåndene helt ud af led?

Med watch ya mouth spil dansk udgave er du garanteret en sjov aften. Watch Ya’ Mouth eller Speak Out, som det også kaldes, er faktisk et helt enkelt og nemt spil, der går ud på, at du skal få dine medspillere til at forstå, hvad du siger, når du har mundstykket i munden. Det lyder måske let nok, men når du ikke kan lukke munden, så er det pænt svært at sige ordene så det lyder dansk. Målet: at formulere dig, så dine medspillere kan forstå dig…og gør det hurtigere end dine modstandere.

Så tal dog dansk!

Der følger 200 dobbeltsidede kort med sætninger med samt 5 mundstykker, som også let kan rengøres med sæbe og vand, og ikke mindst timeglas og spilleregler. Udgaven du køber på Satana.dk er på engelsk, men ved at downloade den tilhørende app fra Appstore eller Google Play, kan du få kortene på dansk.

Flere spil på Satana.dk

Er du på udkig efter flere spil, kan du se mere på hjemmeside. De har alverdens spil lige fra til de mindste årgange, for eksempel puslespil til airhockey eller fodboldborde, drikkespil og andre ting, du kan fornøje dig med.

Er du på udkig efter noget helt andet, så har de et bredt sortiment af varer lige fra sport, elektronik og gadgets over tøj og sko og personlig pleje til boligindretning og have. Skulle du være typen, der jager tilbud har de en outletafdeling, hvor du kan få de rigtig gode tilbud.

Santana er medlem af e-mærket og har over 50.000 tilfredse kunder, så du er i trygge hænder, når du køber dine ting. Dine varer bliver leveret inden for 1-3 hverdage, og hvis du fortryder dit køb, har du 14 dage til at returnere den og få pengene tilbage.

Vis mere
Back to top button
Close