Service og økonomi

Hvordan jeg fik hjælp til at oprette mit websted 

Oprettelse af et websted fra bunden kan virke som en skræmmende opgave. Da jeg først besluttede mig for at oprette mit eget websted, var jeg overvældet af de mange trin i processen. Der var så mange opgaver, der skulle udføres, lige fra valg af hostingudbyder til at skrive indhold og designe visuelle elementer. Heldigvis fandt jeg hjælp undervejs, og jeg var i stand til at opbygge mit eget vellykkede websted. Her er hvordan jeg gjorde det! 

Find en hostingudbyder 

Det første skridt til at oprette dit eget websted er at finde en hostingudbyder. Det er her, alle din hjemmesides filer vil blive gemt, så du vil sikre dig, at du vælger en, der tilbyder hurtige hastigheder, pålidelig oppetid og fremragende kundeservice. Efter at have undersøgt flere muligheder valgte jeg SiteGround som min hostingudbyder, fordi de opfyldte alle mine behov og havde gode anmeldelser fra andre brugere. Desuden var deres priser meget rimelige! 

Design af visuals 

Da jeg havde valgt min hostingudbyder og oprettet mit domænenavn, var det tid for mig at begynde at designe visuelle elementer til webstedet. Da jeg ikke er særlig dygtig, når det kommer til grafisk design, var dette et skræmmende perspektiv for mig. Jeg fik derfor hjælp af onad.dk, som rådgav mig, og hjalp mig med implementeringen af min vision.

Skrivning af indhold 

Den sidste brik i puslespillet var at skrive indhold til webstedet. At skrive indhold kræver research og organisering – to ting, som ikke falder mig naturligt! For at gøre det lettere for mig selv brugte jeg Trello til at holde styr på idéer og ressourcer, mens jeg skrev hver side på webstedet. Det gjorde det muligt for mig at holde mig organiseret og samtidig være kreativ med det indhold, der endte på webstedet. 

Vis mere
Back to top button
Close