Hus og have

Hvad er det bedste opvaskemiddel?

Heldig ejer af en opvaskemaskine, det har jeg ikke haft i snart 20 år, og der er kommet rigtig mange modeller til. Jeg købte mig en Miele, den må kunne holde resten af mit liv. Men hvordan sørger jeg bedst for at den ikke bliver ødelagt af et eller andet som for eksempel et forkert opvaskemiddel. Der er jo også kommet en hel del forskellige produkter af opvaskemiddel til – og de lover alle sammen at de vasker rent og at glassene bliver klare og blanke. Men et er hvad der loves, og et andet er hvad der sker over tid, ved brug af de forskellige opvaskemidler. Der skal jo også salt og afspændingsmidler i maskinen. Jeg tror det nemmeste er de opvaskemidler hvor det hele er i, så kan jeg da ikke dosere noget forkert. Jeg glæder mig virkelig til at tage min nye opvaskemaskine i brug, nu har jeg haft ting og sager stående på mit køkkenbord i så mange år, så det bliver en hel lettelse, at jeg bare kan sætte tingene ned i maskinen, og så er bordpladen ryddet hele tiden. Tænk at jeg har overlevet 20 år uden opvaskemaskine, jeg ved godt at jeg altid har sagt, at de få tallerkener, glas og kopper jeg bruger, kan jeg da sagtens vaske op i hånden, og det er da også gået. I starten satte jeg tingene ned i en balje under køkken vasken, og så samlede jeg sammen til der var lidt at vaske op, men det kom til at lugte.

Vis mere
Back to top button
Close