Hobby og Dyr

Hundetilbehør tilpasset din hunds race giver bedre leg for både hund og ejer.

Hunderacer og deres forskellige behov for hundelegetøj.

En hund er en hund. Det er faktisk rigtigt nok. Men de har lige så mange forskellige behov, som der er hunderacer. Forskellen ligger blandt andet i de varierende størrelser, som vores pelsede bedstevenner fås i.

Men der er også andre faktorer, der spiller ind. Nemlig intelligens og dermed deres aktivitetsbehov. Det er der nemlig stor forskel på hunderacerne imellem. Dette bevirker også at deres legetøj er forskelligt. Heldigvis er der masser af forskelligt legetøj til hunde i forretninger med tilbehør til hund.

De mest gængse racer i Danmark er:

  • Labrador
  • Schæferhund
  • Ruhåret hønsehund
  • Bomuldshund
  • Cavalier King Charles Spaniel
  • Chihuahua

Disse har både ens og forskellige behov.

Hundelegetøj til både små og store hunde.

Lad os lige slå fast at alle hunderacer har godt af både hjernestimulering og motion. Men for nogle racer er det ene vigtigere end det andet.

De mest krævende hunde er de store hunde: Labrador, Schæferhund og Ruhåret hønsehund. De har brug for meget stimulering af hjernen. De er nemlig meget intelligente. Her er aktivitetslegetøj, hvor der skal flyttes brikker, skubbes til plader og løftes beholdere optimalt. Kliktræning er også godt.

De mindre hunde: Bomuldshund, Cavalier King Charles Spaniel og Chihuahua har ikke så stort et behov for hjernestimulering. Her er legetøj hvor der snuses, dog rigtigt godt. Det kan både være legetøj, der gemmer en godbid eller legetøj der skal findes, ved hjælp af spor.

Vælg en forretning med et stort udvalg og unikke produkter. Dermed giver du din hund de bedste betingelser for god leg.

Vis mere
Back to top button
Close