Service og økonomi

https://xn--pantebrevsln-3cb.dk/pantebrevslaan-i-frivaerdi/

Pantebrevslån.dk

Overvejer du at tage et lån i din bolig? beregn friværdi hos pantebrevslån.dk!

Friværdi er den værdi af din bolig, som du ikke har gæld i. Har du købt en bolig med et boliglån, skal du betale af på det. Når du nedbringer lånet og gælden, stiger din friværdi. Friværdi er således den sum du vil få i hånden, hvis du vælger at sælge din bolig i dag.

Det er tilsyneladende et let regnestykke, men det er bedst, hvis du får en ejendomsmægler til at gøre det, da ejendomsmægleren vil have blik for det generelle boligmarked, jura, mangler i boligen osv. Hvis boligmarkedet skulle falde, gør friværdien det nemlig også.

Et lån i din friværdi er som regel den billigste løsning, da långivere vil give dig gode lånevilkår. I modsætning til ved f.eks. et byggelån, der skal bruges til dét, kan du selv bestemme, hvad du bruger lånet til. Almindelige grunde er:

  1. Istandsættelse af bolig
  2. Omlægning af lån
  3. Forældrekøb
  4. Finansiering af sommerhus eller bil

Lån hos pantebrevslån.dk

Hvis du har friværdi, er det smarteste at kontakte et realkreditinstitut, da det er den billigste lånemulighed. En del mennesker får dog afslag der og så kan pantebrevslån.dk være en god løsning. De vurderer nemlig kun din specifikke situation og historik og tilbyder dig lån ud fra det. Fordelen hos pantebrevslån.dk er, at de har en hurtig svartid og gennemskuelige lånevilkår. På deres hjemmeside uddyber de alle tænkelige emner og besvarer spørgsmål, men har du flere, er du altid velkommen til at skrive på info@fairkredit.dk eller ringe på 70272726.

Vis mere
Back to top button
Close