Hus og have

Her er der fodlister med ledningsskjul

Du har garanteret prøvet at skulle trække nogle ledninger langs væggen, fordi de skulle kobles fra den ene enhed til den næste, og du har sikkert også tænkt, at det var utroligt, så meget ledning der skulle bruges, for det kunne ikke bare køre direkte over gulvet, hvorfor man skulle bruge ekstra meget, når det netop skulle trækkes langs panelerne og dermed fodlisterne.
Det gør ondt i ryggen at lave den slags arbejde, og man ville ønske, man bare kunne trække ledningen frem og koble den til, når man skulle bruge den, men man skal bruge den så tit, at det ville se sløset ud, hvis man ikke lavede en mere permanent løsning.
Desuden ville det bare se grimt ud med sådan en løs ledning, der lå langs gulvet og krøllede sig sammen, og folk samt kæledyr kunne falde over den, og det er heller ikke nemt at gøre rent omkring den.
Men selv når den er sat op langs panelerne, så ser den heller ikke så pænt, hvorfor der må være en flottere løsning.

Fodlisterne med ledningsskjul gemmer de kabler

Dette kan man gøre ved at få nogle fodlister hvid, der kan fungere som ledningsskjulere, hvor man gemmer ledningerne inde i dem. De hvide er de mest populære, og de fungerer i mange forskellige hjem, hvorfor det gør det endnu nemmere at skjule dem.
Det er ikke svært at sætte op, men det kan gøres nemmere, hvis man er flere om det – og så går det også hurtigere og er formentlig lidt sjovere at udføre.
Man skal være forsigtigt med, at man ikke hamrer et søm i ledningen et sted, og når skjuleren er sat op, skal man jo også huske dette, så man ikke begynder at pille ved skjulere og bore og sømme i den, fordi man ikke kan se ledningen, så man glemmer, den er her.
Det samme skal man huske, når man støvsuger, og man kan komme til at støder støvsugeren mod listen, så man kan presse ledningen.
Men stadig er det en god løsning.

Vis mere
Back to top button
Close