Boligindretning

Gammel teknik på nye klæder

Gammel teknik på nye klæder

Patchwork er en gammel og velkendt sy teknik som har genvundet popularitet inden for de seneste år. Oprindeligt blev teknikken brugt for at forlænge livet på gammelt tøj og stofrester ved at sy dem sammen til tæpper eller duge, og stykkerne blev ofte klippet i forskellige former, så mønstre blev skabt. I dag er patchwork dog primært brugt som en kreativ hobby eller som kunstnerisk udtryk, og er specielt populært i USA. Man kan selvfølgelig stadig bruge stofrester man har liggende eller gammelt tøj, men oftest vil man købe helt nye mønstre og stoffer specielt designet til patchwork.

Et sted hvor du kan finde alt hvad du skal bruge til patchwork, er ved Hannes Patchwork. Hannes Patchwork er en webshop der har specialiseret sig i forhandling af redskaber og materialer til patchwork og quiltning.  Her kan du købe nåle, stof og andet sytilbehør men det er også muligt at finde hundredvis af mønstre til patchworking til alle formål såsom duge, dækkeservietter, puder eller tasker.

Kom selv i gang med patchwork

Når man selv skal i gang med patchwork, kan det være svært at finde ud af hvad man skal lave, og hvordan man præcis gør det, som man. Men hos Hannes patchwork er det muligt at finde masser af inspiration til projekter og videoer med guides til patchwork teknikker og meget mere. Du kan også købe blade og bøger om patchwork.

Bestil allerede i dag

Når du bestiller på siden, får du tingene hurtigt tilsendt og du har tredive dages returret, og priserne er faktisk også helt fornuftige – så der er faktisk ikke nogen grund til at vente. Hop ind på siden og start eller find inspiration til dit nye patchwork projekt med det samme. Der er noget for enhver smag og uanset om du er nybegynder eller en øvet patchworker. God fornøjelse!

Vis mere
Back to top button
Close