Boligindretning

FInd den perfekte størrelse

Plakater er en populær form for reklame, især for virksomheder og organisationer, der ønsker at promovere en begivenhed eller et produkt. Der er flere grunde til denne popularitet. For det første er plakater relativt billige at producere og kan distribueres bredt. For det andet er de iøjnefaldende og kan udformes, så de skiller sig ud fra andre former for reklame. Endelig kan plakater være effektive til at nå ud til en målgruppe, især hvis de placeres på strategiske steder. Virksomheder og organisationer, der ønsker at maksimere virkningen af deres reklamebudget, bør overveje at bruge plakater som en del af deres marketingmix. Ekstra flotte plakater fra brainchild er et godt sted at kigge.

Hvordan ved man hvilken størrelse plakat man skal vælge?

Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da den rigtige plakatstørrelse afhænger af en række faktorer, herunder plakatens formål og den tilgængelige plads. Her er dog et par generelle råd, der kan hjælpe dig med at vælge en passende størrelse:

– Hvis du leder efter en plakat til ophængning på væggen, er det en god tommelfingerregel at vælge en størrelse, der er mindst dobbelt så bred som høj. En plakat på 24″ x 36″ vil f.eks. være et godt valg.

– Hvis du leder efter en plakat, der skal hænges op på et bord eller en anden overflade, skal du vælge en størrelse, der er stor nok til, at den er let at se og læse fra en afstand på flere meter. En plakat på 36″ x 48″ ville f.eks. være et godt valg.

– Når du er i tvivl, er det bedre at være forsigtig og vælge en større størrelse, end du tror, du har brug for. Du kan altid skære en plakat ned, så den passer til et mindre rum, men du kan ikke gøre en lille plakat større!

Vis mere
Back to top button
Close