Uncategorized

Få flot og naturligt hår med extensions

Drømmer man om at få noget mere fylde i sit hår, eller kunne det være fedt med nogle lyse striber, men ønsker man at undgå at farve håret? Så kan man med fordel vælge hair extensions. Hair extension trenser findes i rigtig mange forskellige farver, ligesom man også kan vælge, om de skal være glatte eller bølgede, så de passer sammen med ens eget hår.

Hair extension trenser kan påsættes på mange forskellige måder

Ønsker man at få påsat hair extensions, kan man med trenser påsætte dem på flere forskellige måder. Man kan enten påsætte dem ved at flette dem ind i ens eget hår. Vælger man denne metode, undgår man helt at bruge nogen som helst former for kemi, hvilket er et kæmpe plus. Man kan også vælge den metode, hvor man syr clips på de forskellige hårbaner, og her skal man være særligt opmærksom på, at hvis man har tyndt hår, så kan det godt være svært at skjule de forskellige clips.

Ægte menneskehår af høj kvalitet

Hvis man ønsker et pænt og naturligt resultat, så skal man vælge de extensions, der er fremstillet af 100 % menneskehår, og som dermed har den bedste kvalitet. De forskellige extensions vil på denne måde ikke blive filtret sammen med ens eget hår, og man vil dermed få et meget ensformigt og naturligt resultat. Derudover tåler disse extensions også præcis de samme hårprodukter, som man bruger i ens eget hår, fordi det netop er rigtigt menneskehår. Derfor kan man også både farve det, glatte det, krølle det og føntørre det, uden at det påvirker håret.

På denne måde kan man også sætte håret op på alle de mange forskellige måder, som man har lyst til, og uanset hvilken frisure man vælger, vil man ikke kunne se, at man har hair extensions i håret. Det er en kæmpestor fordel, da det er de færreste, der ligefrem ønsker at skilte med, at de bruger extensions.

Vis mere
Back to top button
Close