Hus og have

Få et godt tilbud på panelhegn

Hegn til alle

Der tales i vores dage meget om at sætte grænser, at kunne sætte grænser samt ikke at overskride andres grænser. I de fleste tilfælde er der tale om personlige grænser. Om chefen, der kommer lidt for tæt på. Om forældrene, der konstant kommer brasende. Om vennerne, der udnytter gæstfrihed. Der er mange personlige grænser, der kan sættes, og det kan være en stor kunst at opdage andres grænser. Ikke desto mindre er det en vigtig kunst at kunne. Ligeså vigtig er det at kunne sætte grænser på ens matrikel. Det kan være hegn til industrien, landbruget, offentlig ejendom eller til det helt almindelig parcelhus. Omkring fabrikker og andre virksomheder kan der ofte være et ønske om at sætte ekstra sikkerhed op i form af et panelhegn. En af de virksomheder, der har mange års erfaring med dette, er Pithegn, der arbejder med gitterhegn i et enkelt og stilrent look. Panelhegnet er af svejset stålgitre og fås i flere farver. Læs mere om produktet her. Et galvaniseret trådhegn har en forventet levetid på 20 år.

Sikkerhed for alle pengene

Et panelhegn er en vigtig investering. Langfingrede gæster er ofte et unødvendigt gode, og med lidt omhu kan man undgå blive vækket af alarmen på grund af uønskede gæster. Pithegn sidder til rådighed på telefonen samt i butikken i Ringe. Specielt til privaten vil det være rart at have set produktet fysisk, og det er muligt i ringe, hvor udstillingen er komplet. Man vil blive rådgivet grundigt om det drejer sig om hønsegård, zoologisk have eller hestefold. Uanset formål med panelhegnet er det vigtigt at overveje kvalitet og funktion, størrelse og opmåling samt udseende.

Mere sikkert end pengetanken

Joakim von And kunne have undgået at alle de uønskede gæster i form af Bjørnebanden og Hexia de Trix, hvis han havde haft et effektivt hegn nok. Realistisk set skulle hegnet måske toppes med lidt strøm og glasskår, for det var rigtig mange Jumbobøger de forsøgte at stjæle den Onkel Joakims første mønt. Umiddelbart er det noget af en naivitet at tænke, at hvis Onkel Joakims lykkemønt kom i deres ejerskab, så ville der pludselig dumpe lykke og rigdom lige ned i deres turban. Men der er håb for alle. Også for ænder, krager og hunde.

Vis mere
Back to top button
Close