Computer og IT

Image er alt

Det er de første 20 sekunder, der er vigtige, når man møder nye mennesker. Her dannes det første indtryk. Sådan siger kommunikations rådgivere, og det er nok ikke helt ved siden af. Sådan er det også med virksomheder. Det er det første blik på hjemmesiden, på visitkortet og på logoet, der skaber et indtryk i den potentielle fremtidig kundes hjerne.
Det er derfor vigtigt at en virksomhed er skarp på, hvilke signaler det visuelle indtryk skal sende til den, der ser med.

Det er dog ikke altid, at det er så nemt, og der vil derfor være tale om en længere proces, hvis man ønsker et nyt firmalogo. Vektropol, der er skabt af Christian, hjælper kunden i de forskellige faser i sådan en proces, når der skal skabes et firmalogo og et logodesign. Christian har 15 års erfaring og 110% dedikation.

Med hvert et logo er der også ofte et håb om, at man finder en løsning, der finder ligeså stor genklang som Nike’s kommategn, eller McDonald’s gyldne mågelogo. Det man skal huske er, at det ikke er logoet, der skaber berømmelsen, men det virksomheden der sælger. Efterhånden vil forbrugerne identificere logoet med den ydelse og oplevelse de får ved den gældende virksomhed. For på hvilken måde oplever man gyldne mågevinger, når man spiser på McDonald’s? Og hvordan var logoet oprindeligt tænkt? Oprindelig var McDonald’s logoet tænkt som en fremhævelse af grundlæggerens efternavn McDonald’s, men som tiden er gået er M’et blevet til ”gyldne mågevinger” i forbrugernes hjerne. Det spændende er derfor, hvordan man kan knytte det visuelle sammen med produktet og i sidste ende skabe en positiv succeshistorie hos forbrugeren.

Vekropol hjælper dig på denne rejse. Mangt og meget hører i dag ind under oplevelses økonomien. Det vil sige, at du ikke længere sælger et produkt. Du sælger en oplevelse. Dit logo hører ind under denne oplevelse. Du vil i processen få tilbudt en indledende samtale og vil efterfølgende få 2-4 logoer præsenteret. Her vælger du det logo, der matcher din virksomhed bedst. Til sidst er der design af færdigt logo, eventuel korrekturlæsning og slutteligt står du med dit eget unikke logo. Bon appetit.

 

Vis mere
Back to top button
Close