Ferie og lejligheder

En mindeværdig julefrokost 

Sidste år blev jeg inviteret til en julefrokost hos en af mine venner. Det blev holdt på Munkebjerg Hotel, og det føltes virkelig som om jeg gik ind i et vinterlandskab. Fra de funklende lys, til de snedækkede guirlander og den søde duft af peberkager i luften – det var en oplevelse, som jeg aldrig vil glemme. Lad mig fortælle jer mere om denne magiske aften. 

Atmosfæren 

Atmosfæren til festen var varm og indbydende. Alle var i godt humør, grinede og snakkede, mens de nød nogle lækre godbidder. Der blev endda sunget et par sange omkring bålpladsen udenfor! Min yndlingsdel var, da min veninde gav hver gæst et personligt ornament som gave – det var virkelig en uforglemmelig aften! 

Aktiviteterne 

Min veninde havde omhyggeligt planlagt flere aktiviteter, som vi kunne lave i løbet af aftenen. Vi spillede spil som karadespil, sardiner (en afart af gemmeleg) og meget mere! Selvfølgelig var der også masser af muligheder for at mingle og lære hinanden bedre at kende. Det er utroligt, hvad en lille venskabelig konkurrence kan gøre! 

Mad og drikke 

Det ville ikke være en rigtig julefrokost uden masser af mad og drikkevarer! Hotellet serverede nogle klassiske julefrokostretter som kartoffelmos, sovs, fyld og stegt kalkun med tranebærsauce; plus masser af desserter som småkager, kager og tærter! Hvad angår drikkevarer, var der varm chokolade klar til os, når vi ønskede det, samt æggesnaps tilsat rom eller cognac, hvis nogen ønskede noget stærkere! 

Så hvis du er på udkig efter en uforglemmelig oplevelse i denne juletid, så anbefaler jeg virkelig Munkebjerg (https://munkebjerg.dk/julefrokost-paa-munkebjerg/)

Vis mere
Back to top button
Close