Hus og have

Ekmann

Selvom sommeren er kommet til Danmark, og det nok er de færreste, som pt. fyrer op for boligens varmekilder, kan det stadig være relevant, at man forbereder sig til efterårets og vinterens komme. Særligt hvis man bor i en bolig, hvor den primære eller måske boligens eneste varmekilde består af et fyr, som opvarmer vand og bolig med træpiller.

Træpiller er, som navnet antyder, et brændselsmateriale, som er udvundet fra træ. Typisk kommer træpiller fra savværker, og træpiller er således produceret ud fra tørre træspåner og savsmuld. Materialer som faktisk er spildprodukter fra den store produktion hos savværker og virksomheder, der producerer møbler. Så man kan altså sige, at ved at fyre med træpiller, er man også med til at være mere grøn og langt mere CO2-neutral.

Træpiller kommer i forskellige størrelser, og kan købes hos forskellige firmaer. Et af de firmaer som forhandler træpiller, er den danske virksomhed Ekman Danmark. Ekman Danmark er ejet af Ekman & Co AB. Ekman & Co AB er et af de førende firmaer indenfor bioenergi, og de har siden 1800 tallet beskæftiget sig med skov- og træprodukter.

Hos Ekman finder man træpiller i forskellige størrelser, nemlig 8 mm træpiller og 6 mm træpiller. Uanset om man vælger træpiller 8 mm eller træpiller 6 mm, er man sikker på, at man får et ordentligt brændselsmateriale, som er miljøvenligt. Både 8mm træpiller og 6 mm træpiller kan købes i løsvægt såvel som i sække. Vil man se træpiller 8 mm pris, kan man med rette gå ind og læse meget mere om træpiller 8 mm, hvor også prisen er opgivet. Både i løsvægt og sække.

Ekman Danmark har en solid erfaring indenfor brændselsmateriale i træ, og de dygtige og kompetente medarbejdere står gerne klar med råd og vejledning til sine kunder. Uanset om man kommer som privatperson eller erhvervskunde, kan man gøre brug af at handle hos Ekman.

Vis mere
Back to top button
Close