Sport og friluftsliv

Det rigtige valg af læsejl

Er du ved at planlægge din næste ferie? Så kan vi anbefale læsejl fra CF Horsens, der har års erfaringer indenfor campingudstyr. Mange af os kan vel huske en ferie uden læsejl? Lad det ikke ske igen.

Læsejl og solsejl

Hos CF Horsens forhandles en lang række af produkter som gør campinglivet lidt dejligere. CF Horsens forhandler læsejl og solsejl , som skærmer af for vind, blæst og skarp sollys, så du roligt og mageligt kan sidde og nyde livet på din campingferie.
Vejret i Danmark er kendt for at være noget ustadigt, og derfor kan det være smart at forberede sig i god tid, så du kan få det bedste ud af din ferie. Specielt ved vestkysten af Danmark blæser der ofte om sommeren. De brede sandstrande og klitterne gør ferien smuk, men det er læsejl og solsejl, der redder din oplevelse. Både du og dine kære vil også blive glade for et solsejl på de dage uden skyer på himlen.

Specialister i campingudstyr

Camping & Fritid Horsens har været på markedet siden efteråret 2007, og findes i dag under navnet Campstuff og internetadressen cfhorsens.dk. Firmaet startede, som en traditionel campingforretning med salg af nye campingvogne af mærkerne Kabe, Bürstner, Wilk og Sprite, samt salg af campingudstyr fra almindelige kendte leverandører. Det primære fokus i dag er salg af campingudstyr, som sælges i butikken i Horsens samt online under branded Campstuff.

Også til udlandet

Læsejl og Solsejl er ikke kun nyttige i Danmark. Er du typen, der camperer i udlandet, kender du garanteret glæden ved at kunne krybe i ly bag et læsejl på de dage med blæst, eller at kunne skærme dig for solen bag et solsejl. Du kan ikke tage fejl af kvaliteten af et CF Horsens produkt. Kontakt os endelig for anbefalinger til din næste ferie. Vi har mange års erfaring, og rådgiver gerne.

Vis mere
Back to top button
Close