Computer og IT

De sidste kilometer før mål

De sidste kilometer blev hårde, for jeg havde ondt og jeg var sgu træt. Simpelthen træt. Kiggede med længsel efter de stole som nogen af hjælperne på ruten havde?.åh hvem der lige kunne sætte sig. Bare 5 minutter.

Jens sagde; ?Nu er vi snart henne ved den store vej, så kan vi se Lidl, det er der vi parkerede, og derfra er der ikke langt til stadium?. Åh det var skønt at høre! Vi rundede de 20 kilometer, og så gik det for alvor op for mig, at nu var der ikke langt til vi skulle ind på stadium og derefter i mål. Vi kom hen til et t-kryds, hvor der hang et stort gult skilt med en pil og teksten MÅL. Der blev jeg altså rørt, og fik lige lidt våde øjne. Kiggede på uret?.2:35?..SINDSSYGT! Jeg var virkelig ved at opfylde min drøm om at komme under 3 timer? komfortabelt endda.
Så var vi pludselig inde på stadium. Jeg betrådte det røde underlag og konstaterede forbavset at det var lækkert blødt at løbe på. Vi nærmede os, folk klappede og heppede.


Vis mere
Back to top button
Close