Sport og friluftsliv

De dejlige danske kroer

Bredt over hele Danmark ligger der de skønneste kroer. Jeg selv har engang besøgt en kro med lækkert mad, vinmenu, de skønneste omgivelser og pejs på værelset. Det er i den grad en krammer for sjælen.

I dag har jeg så fået hund, og da vi ikke har nogen til at passe den, ville jeg skulle finde en kro, hvor vores hund også kunne komme med. Jeg tvivler. I forbindelse med vores sommerferier har jeg søgt på kroer, lejligheder og hoteller, hvor vi kunne have vores hund med. Det er desværre de færreste steder. Størst succes er der på lejlighedssøgningen.

Det vil imidlertidig ikke være det samme som at komme på den fredsommelige kro, så jeg må forestille mig, at pejsen i stuen er en pejs på kroen. Købe mig en god flaske vin, invitere en kær hjem og lave en dejlig ret mad, og måske endda flere. Og så forestille mig freden og idyllen udenfor.
Lige indtil ungerne skriger: “Mor, hvornår skal vi spise?”

Vis mere
Back to top button
Close