Ferie og lejligheder

Camping når det er bedst

Der er forskellige måder at holde ferie på, og man skal gøre sig det nøje op, hvad man vil opnå med sin ferie. Er det ren afslapning? Er det oplevelser? Er det at kunne begå sig i naturen eller er at være sammen med familien, som familie.

Skal børnenes behov tilgodeses i ferien, så er ferie på en campingplads en rigtig god idé. Det er ovenikøbet tæt på naturen. Man kan spise, grille og tænde bål udenfor. Hele familien kan hjælpe med at lave mad, vaske op og købe ind. Således kan man komme tættere på hinanden, end manges hverdag er indrettet til. Til dagligt kan mange familier have en rutine, der sætter børnene foran computeren, mens forældrene sørger for det praktiske. Det kan være fordi, at det ofte kan være den nemmeste løsning. En campingferie kan derfor bruges til at fungere som familie på en anden måde.

En af de meget populære campingpladser i Danmark er feddetcamping.dk, der ligger på Nordøstsjælland. Feddet camping er en 5 stjernet camping, der ligger lige ud til havet. På Feddet halvøen ligger dette hyggelige og familievenlige ferieresort og campingplads t- æt på København tillige.

Er man på kig efter 5 stjernet camping Danmark, så er Feddet Camping helt sikkert relevant. Når man først har tjekket deres hjemmeside ud, er det svært ikke at booke et ophold på den lækre campingplads, der bugner af mulige aktiviteter. Der er adventure golf, legeland, kælezoo, fitness, gaming house, pool, islandske heste, junglebane, kreativt værksted og meget meget mere. Stranden, der ligger lige ved siden af, er børnevenlig, og der ovenikøbet et indendørs vandland. Det er ikke uden grund, at Feddet Camping har fået 5 stjerner.

Skulle man mellem alle aktiviteterne komme til at savne sin Ipad eller computer, så er der gratis WiFi på hele pladsen. Feddet ligger ved faxe, og man kan booke plads på deres hjemmeside.

Vis mere
Back to top button
Close