Boligindretning

Beskyt cyklen mod vind og vejr

Har man en cykel, som man bruger meget, og som man gerne vil beskytte mod vind og vejr, kan det være en rigtig god ide at have et cykelskur, som man kan parkere cyklen i. Det kan enten være et skur, som man selv sætter op i sin indkørsel ved siden af eksempelvis carporten, eller det kan være et skur, der allerede er sat op, der hvor man bor. Det kan også være ved en station, hvis man for eksempel cykler hjemmefra til en station for at tage toget videre.

Fordelene ved at parkere cyklen i et cykelskur

Der er rigtig mange gode grunde til at parkere sin cykel i et skur, hvis man har muligheden for det. Først og fremmest kan det være med til at beskytte cyklen mod hærværk og tyveri, da den er “gemt væk” så godt som muligt. Det gælder især, hvis man bor et sted, der er meget udsat for tyveri og hærværk, eller hvis man for eksempel har behov for at parkere cyklen ved en station. Derudover er der også den fordel ved et cykelskur , at man kan beskytte sin cykel mod vejret. Regner eller sner det, kan man samtidig også komme ud til en tør cykel, når man skal afsted om morgenen, eller når man skal hjem fra en lang arbejdsdag. Dermed minimerer man også risikoen for, at cyklen ruster, og den vil dermed også kunne holde i længere tid.

Vælg mellem mange forskellige modeller

Der findes et rigtigt stort udvalg af cykelskure, hvis man for eksempel selv skal have bygget et på sin grund derhjemme. I så fald vil de fleste gerne have, at det er pænt, og at det passer sammen med nogle af de andre bygninger, man har på sin grund. Man kan blandt andet vælge, om skuret skal være åbent og kun have en overdækning, eller om det skal være et decideret skur, der kan aflåses. Hvad man vælger afhænger naturligvis af det konkrete behov, man har, og hvor meget plads man har.

Vis mere
Back to top button
Close