Sport og friluftsliv

Alt til rytter og hest

Hos webshoppen www.horsefashion.dk finder man praktisk talt alt indenfor hestesport og ridning. Uanset om det er hesten eller rytteren selv, der skal forkæles med ny beklædning eller med nyt udstyr, så kan man med rette gå igang med at kigge hele det flotte udvalg igennem. Nogle af de ting, man blandt andet kan købe hos www.horsefashion.dk er Ariat ridestøvler. Ariat staldstøvler og Ariat støvler fåes i flere forskellige slags, alt afhængigt af, hvad man skal bruge sine Ariat ridestøvler til. Der er nok ingen tvivl om, at de skal bruges i forbindelse med hestesport, men der er forskel på, om man skal bruge sine støvæe til at ride i, eller om man i stedet skal bruge dem til, når man er i stalden eller ja, man kan jo også bruge dem til almindeligt dagligdags brug.

Skal støvlerne bruges til, når man er til hest, så er det at foretrække støvlerne med det lange skaft, som man kender det fra traditionelle ridestøvler. Skal man derimod bruge støvlerne til, når man er tid fods, så kan man med rette i stedet for købe de støvler, som har et kort skaft. De er enormt moderigtige og elegante, hvorfor de også egner sig til, at man kan bruge dem til hverdagsbrug, udenfor stalden og travbanen.

Mærket Ariat blev startet tilbage i 1993, hvor ideen bag var, at man ville bringe både teknologi og ydeevne til ryttere. Det er nødvendigt, at man som rytter har udstyr, der både er holdbart og agilt, ligesom når en marathonløber har brug for et par gode løbesko eller en fodboldspiller har brug for et par gode fodboldstøvler.

Hos www.horsefashion.dk finder man udover mærket Ariat også en masse andre mærker. Uanset hvilket mærke man måtte købe fra, kan man være sikker på, at man altid kan få god råd og vejledning med på vejen, når man handler hos www.horsefashion.dk
Vil man hellere handle fysisk i butikken, kan man besøge butikken, som ligger i Aalborg.

Vis mere
Back to top button
Close