Hobby og Dyr

Alt det bedste til din bedste ven

Har du også svært ved at holde igen, når du shopper til din hund?

Så er der ingen grund til at være ked af det! Vi gør det alle sammen – altså alle os, som har hund. Og hvorfor skulle vi også lade være? Det er altid en skøn følelse at gøre livet sjovere, lækrere og mere spændende for vores søde hundevenner med lækkert tilbehør hunde.

Hundeseng, hundepude eller hundekurv?

Når jeg skal shoppe nye og smarte ting til min egen hundi, foregår det altid hos Design for Pets! Der er altid et stort udvalg, varerne har en rigtig god kvalitet og holder i længe – og så er det nemt at finde unikke produkter fra kendte brands.

Det kan fx være, når det er tid til at skifte den gamle seng ud med en ny (eller bare for at have en seng ekstra, jeg mener, hvem har ikke altid brug for en ekstra seng?). Det er lidt forskelligt, om jeg går efter en hundeseng eller en hundepude – det er, som om det skifter lidt imellem, hvad hunden helst vil have. Og det er jo hunden, der bestemmer, ik’? I hvert fald når det kommer til sengen.

Pivedyr, reb og bamser

Når det kommer til legetøj, er der ikke meget tvivl hjemme hos os – det er klart bamserne, der vinder. Og heldigvis er der et kæmpe udvalg af bamser på Design for Pets webshop, så vi løber ikke lige sådan tør for nye bamser.

Klik dig ind på deres hjemmeside og gå shopamok til dig og din hund – god shoppelyst!

Vis mere
Back to top button
Close